sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Uusi banneri!

Jihuu! Nyt sain tännekin blogiin uuden bannerin! 

Senhän on tehnyt Nisha, jonka kanssa ollaan irc-maailmassa tutustuttu (: Hauskaa kyllä, me ollaan asuttu n. 20km säteellä toisistamme. Nykyään Nisha asuu tuolla "rapakon toisella puolella :) 

Nisha teki mulle myös tuonne toiseen blogiin bannerin, tästä linkistä pääset tutkailemaan sitä!


Kiitos<3

perjantai 28. syyskuuta 2012

Hieman uusia tuulia

Noniin, aamupäivällä kävin koululla juttelemassa opettajan kanssa ja nyt sitten ehdin kuvailemaan korujakin. Annetaan siis palaa ja nyt seuraa paljon kuvia!



Kivet keltaista turkoosia, riipus on kaiverrettu simpukkariipus. Ketju on hopeoitu ja lukko on platinaa. Tästä ei tullut yhtään niin kiva ku suunnittelin, mutta eihän aina voi onnistua?


Tässä hopeoitua ketjua, kaksi tuollaista ovelasti muotoiltua lasihelmeä ja yksi foliohelmi. Lukkona salpalukko.



Ketju on gun metal -ketjua, tilasin vaihteeksi jotain muuta kuin hopeoitua :D Riipus on hyvin pieni, mikä tekee tästä koko korusta kevyen ja jotenkin herkän. Jätin ketjua vapaaksi roikkumaan tuon riipuksen taakse ja tein kiinnityksestä tuollaisen hässäkän ihan tarkoituksella, musta se on kiva :) 6mm kivi on howliittia :)

Sitten päästäänkin näihin mun lemppareihin <3




Hopeoitua ohutta ketjua, joka kohtaan oon käyttänyt sitä kaksinkertaisena. Hopeoidut korulinkit. Tummemmat kivet ovat jaspista. Ensimmäistä kertaa tilasin karneoli -helmiä ja ah tuo väri <3 Kun valo osuu siihen, ni se on jotain uskomatonta :) Riipukset korumetallia, höyhen ja laatta, jossa teksti "Made with love". 
Tykästyin tähän kovasti <3 Made with love kuvastaa tätä enemmän kuin hyvin :)


Sitten tällainen setti, josta en meinannut millään saada hyvää kuvaa. Tämäkin vähän epäselvä. Mutta nuo soikeat helmet, joista olen tehnyt riipukset, ovat karneolia. Punaiset helmet ovat akaattia. Harvoin teen korvakoru-kaulakoru -parin, mutta nytpä tein. Tällä hetkellä molemmat omassa käytössä ;)

Mitäs pidätte? :)

torstai 27. syyskuuta 2012

Valoa, kiitos.

Mulla iskee koruiluinspiraatio näin iltaisin ja saan kaikkea kivaa aikaiseksi, mutta missä on se valo, jonka avulla saan kuvattua koruja? 

Enkä millään jaksaisi lähteä hakemaan kirkasvalolamppua varastosta. Ehkä kuvailen tässä jonain päivänä :) 

Kiveä ja ketjua tiedossa.. Ja muutamia korviksia!


Niin ja sydämellisesti tervetuloa seuraamaan tätä blogia te kaikki uudet lukijat!!! :) Mistä teitä nyt yhtäkkiä näin monta tupsahti.. 

perjantai 14. syyskuuta 2012

Lisää Memory Wire -koruja

Oon ollut nyt niin uppoutunut muihin käsitöihin (neulomiseen lähinnä), että on korujen teko hieman taas jäänyt, mutta tässäpä näitä taas hieman..








Mitäs pidätte? (:

tiistai 4. syyskuuta 2012

Suomen sympaattisin koira 2012


Mainostanpa nyt tässäkin blogissa.. Eli ilmoitin Jedin mukaan vuoden sympaattisin koira -kilpailuun :D 

Tästä linkistä pääsee äänestämään! :)

lauantai 1. syyskuuta 2012

Kesätyöt loppu

Ja heti on kamala ahdistus, kun ei tee mitään hetkeen aikaan.
Tänään oon mm. käynyt kaupoilla, rullaluistellut vetokoiruuden kanssa, haaveillut uudesta koirasta, leikannut  vähän nurmikkoa, syönyt hyvin jne.. 

Sitten kuulin artistista Samuli Putro. Oon nyt sitten sitä kuunnellut ja istahdinpa myös työpöytäni ääreen. Niskat on jumissa, selkä on jumissa, joten en mitään kovin pitkäjänteistä jaksanut tehdä. Ettei olis joutunut istumaan pitkiä aikoja samassa asennossa. Joten pysyttelin näissä simppeleissä jutuissa.

En kuvannut kaikkea, koska valaistus näin illalla on aika huono. Ulkonakin on tihkuttanut vettä monta tuntia jo, sellanen nuhruinen fiilis itselläkin.

Mutta ainakin sain jotain aikaiseksi:


Swarovskin kristalliperhosia kaksi kappaletta, oransseja makeanvedenhelmiä kieputeltuna tuollaiseksi kasaksi.. Tulee vähän mieleen joku marjaterttu? 



Yksinkertaisesti Thaimaasta ostettu ihana lasiriipus ketjussa. Ilmeisesti kissansilmälasihelmi, ainakin käyttäytyy samalla tavalla :)


Sama kuin edellä, mutta oranssi riipus.


Valkoista turkoosia. Tykkään näistä kivistä ihan mahdottomasti. Nyt ne loppuivat. Ehkäpä tilailen niitä joskus lisää :)

Sitten pari hassua kuvaa työhuoneesta. Tai oikeastaan työhuoneen korunurkkauksesta. 


Löysin vaatehuoneesta puisen naulakon. Teippasin sen vahvalla kaksipuoleisella teipillä seinään. Hieno tuli :D Alumiinisessa pinkiksi maalatussa ritilässä roikkuu tänään aikaiseksi saatuja korvakoruja.


Tässä hieman kuvaa naulakossa roikkuvista koruista :)

Rentouttavaa lauantaita teillekin!