keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Uusi työpiste!

Miehellä sattui olemaan lähes tyhjillään oleva klaffipiironki. Ja iso sellainen! :) Voinette arvata, et siellä on tällä hetkellä mun koko korutarvikkeisiin liittyvä omaisuuteni :D Täytyy ottaa siitä kuvia heti kun vaan ehdin :) En malta odottaa, et pääsen väkertämään koruja siihen :) Se taso kun kääntyy juuri sopivaksi työskentelytilaksi :) Ei yhtään liian pieni! Pakkaustarvikkeetkin sain mahtumaan sinne :)

Tänään myöhemmin ehdin luultavasti niitä kuvia ottamaan ja tekemään uusia korujakin, mutta ensin täytyy kestitä pikkuveli ja hänen tyttöystävänsä :)

Kuulemisiin siis :)

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle korubloggaajalle :) tämä on koukuttava harrastus, kohta huomaat piirongin käyneen pieneksi ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, ihan varmana jää pieneksi :) Kaikki edelliset on jääny jo :D Tuossa on tota laatikkotilaa onneksi niin paljon, et sinne uppoo aika paljon tavaraa vielä :) Ja nyt ois tarkotus saada noista jo olemassaolevista helmistä tehtyä kaikenlaista, että voin sitten tilata lisää helmiä :D

    Oon ennenki suunnitellu blogin perustamista koruihin liittyen, mut ajattelin, et nyt ku toi harrastus on jo lähes 2v jälkeen vakiintunut, ni se ei heti lopahda.. :)

    VastaaPoista