torstai 5. tammikuuta 2012

Massan kanssa kokeiluja

Mies oli käynyt ostamassa erilaisia massa-juttuja, kun se halus muovailla jotain kivaa. Oli kuulemma kyllästynyt piirtämiseen :) Me sitten eilen muovailtiin yhdessä!


Massoina oli tuollaista punertavaa, josta kuulemma tulee muovintapainen kuivuttuaan, sekä tuollaista graniittijuttua, muistuttaa suuresti kiveä kun on kuivunut. Mä tykkäsin enemmän muovailla tuosta graniittimassasta, se oli jotenkin.. aidomman tuntuista :)


Leikeltiin ensin pala massaa muovattavaksi..


Tadaa, tässäpä on nyt pala "graniittia"!


Tässä kuvassa näkyy hieman noita muotoilujuttuja. Siis mies oli ostanut erilaisia päitä, joita voi laittaa sellaiseen "tikkuun". On piikkiä, palloa ja veistä. Sit on kaks sellaista silikoni-päätä, toinen on pyöreä, mutta päästään terävä ja toinen on sellainen tasainen, vähän meisselin tapainen se pää.


Ja tässä viimeisessä kuvassa on yksi mun kokeilu. Saas nähdä miten tuo laatta pysyy kiinni, kun tuo massa on kuivunut. Todettiin kylläkin, että vaikkei se siinä pysyiskään noin, ni aina sen voi liimata siihen :) Onpahan ainakin valmiiksi merkitty jo se kohta, mihin kuuluu liimata ;)

Tein myös muita juttuja, mutta en viitsinyt sitten kuvailla niitä tahmaisilla käsillä enää :D Voisin kuvata ne tänään, ni saisin laitettua tännekin (:

Jos jollain on huippuideoita tai vinkkejä, mitä tästä massasta voisin kokeilla tehdä, ovat ne hyvin tervetulleita :)

2 kommenttia:

  1. Mulla ei tähän käyttämääsi massaan mitään vinkkiä löydy, outo tuote mulle....mutta Fimosoft puolestaan enemmän kuin tuttu tuote. Siitäkin löytyy juuri tuo Graniitti sävy. Massa on tavattoman ihana ja helppo käsitellä, valmis muotoiltu tuote paistetaan uunissa. Olen tehnyt niistä paljon pieniä helmiä, nappeja, avaimenperiä jne. Jos siihen muotoilun jälkeen lisätyt "tuotteet" esim. laatat kestävät uunissa 130 astetta, on se ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu, tuskin pettyisit:)

    VastaaPoista
  2. Tämä tulee olemaan to do-listallani ;) Varsinkin tuo "graniitti" UPEAA!!! Kuten itse minun blogiini, minä jään seurailemaan sinun blogiasi

    VastaaPoista