lauantai 21. heinäkuuta 2012

Korutarvikkeet muuttolaatikoissa

Me muutettiin kesäkuun alussa uuteen kotiin :) Nyt  voi ihan sanoa, että asutaan talossa eikä asunnossa. :) Mulla on täällä jopa oma työhuone nyt! Sen tiimoilta tätä blogiakin innostuin päivittämään..

Haluaisin nimittäin vinkkejä siihen, miten saisin korut kivasti esille, esim seinälle niin, että olisivat esittelykunnossa :) Tai saako pahvilaatikoista askarreltua jotain kivoja korusäilytyspaikkoja niin, että toimisivat avattuina esittelytelineinä tms? :)

Valmiita koruja on niiiiiin paljon ja niitä on todella kurja alkaa muovisista rasioista tai kipoista kaivelemaan esille, kun joku niitä haluaa nähdä.

Tiedän, että teillä lukijoilla on varmasti hyviä vinkkejä, ideoita ja ehdotuksia, joten laittakaahan niitä tulemaan :) Korut jos olisivat kauniisti esillä ja järjestyksessä, saisin varmasti lisää inspiraatiota tehdä niitä ;)

4 kommenttia:

 1. onnea uuteen kotiin :)) itse olen miettinyt samaa juttua, vielä pyörii ratkaisu ilmassaeli en oo onnistunut siitä kiinni nappaamaan. kerron heti jos onnistun :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pyörii ajatuksissa styroksi, tikut, vessapaperirullan hylsy, taulu ja nappasinpa mökiltä mukaani sellaisen kivan juurenkin, joka on siis kuiva ja valmis jo sellaisenaan.... :)

   Poista
 2. Moikka,

  tää on ainainen probleemi. Netistä onneksi löytää tosi paljon ideoita. Tässä muutama linkki mun bookmarkeista

  http://stellaandhodge.blogspot.fi/2009/06/how-to-show-necklace.html

  http://epherielldesigns.com/10-pretty-ways-to-display-your-necklaces-at-home-diy

  Mulla on itsellä työhuoneella sellaisia ikean pyöreitä keittiötankoja (niitä kauhoille yms. tarkoitettuja) ja niissä s-koukut joista korut roikkuu. Ei kyllä maailman siistein koska tankoa pitäisi olla tuhannesti enemmän kun mulla on jotta KAIKKI korut mahtuisi esiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Miksen mä ole koskaan tajunnut etsiä englannin kielellä netistä... *hakkaa päätään seinään* :D Mutta kiitos!! Näistä on jo paljon apua :)

   Ja varmasti niitä tankoja pitäis olla tuhannesti enemmän... mutta jos edes osan saisi aina näytille nätisti? :)

   Poista