perjantai 28. syyskuuta 2012

Hieman uusia tuulia

Noniin, aamupäivällä kävin koululla juttelemassa opettajan kanssa ja nyt sitten ehdin kuvailemaan korujakin. Annetaan siis palaa ja nyt seuraa paljon kuvia!Kivet keltaista turkoosia, riipus on kaiverrettu simpukkariipus. Ketju on hopeoitu ja lukko on platinaa. Tästä ei tullut yhtään niin kiva ku suunnittelin, mutta eihän aina voi onnistua?


Tässä hopeoitua ketjua, kaksi tuollaista ovelasti muotoiltua lasihelmeä ja yksi foliohelmi. Lukkona salpalukko.Ketju on gun metal -ketjua, tilasin vaihteeksi jotain muuta kuin hopeoitua :D Riipus on hyvin pieni, mikä tekee tästä koko korusta kevyen ja jotenkin herkän. Jätin ketjua vapaaksi roikkumaan tuon riipuksen taakse ja tein kiinnityksestä tuollaisen hässäkän ihan tarkoituksella, musta se on kiva :) 6mm kivi on howliittia :)

Sitten päästäänkin näihin mun lemppareihin <3
Hopeoitua ohutta ketjua, joka kohtaan oon käyttänyt sitä kaksinkertaisena. Hopeoidut korulinkit. Tummemmat kivet ovat jaspista. Ensimmäistä kertaa tilasin karneoli -helmiä ja ah tuo väri <3 Kun valo osuu siihen, ni se on jotain uskomatonta :) Riipukset korumetallia, höyhen ja laatta, jossa teksti "Made with love". 
Tykästyin tähän kovasti <3 Made with love kuvastaa tätä enemmän kuin hyvin :)


Sitten tällainen setti, josta en meinannut millään saada hyvää kuvaa. Tämäkin vähän epäselvä. Mutta nuo soikeat helmet, joista olen tehnyt riipukset, ovat karneolia. Punaiset helmet ovat akaattia. Harvoin teen korvakoru-kaulakoru -parin, mutta nytpä tein. Tällä hetkellä molemmat omassa käytössä ;)

Mitäs pidätte? :)

4 kommenttia:

 1. Höyhen-karneolisetistä tykkään paal-jon!

  VastaaPoista
 2. Juu, höyhenkoru on mun ehdoton lemppari, ihana sommittelu siinä ja kauniit värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä inspiroiduin nimenomaan noista väreistä ;)

   Poista