sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Copper

Uskomatonta, minähän olen aivan unohtanut esitellä tämän rannekorun! Kuvat kyllä muistin ladata Picasan kautta, mutta siihen se sitten jäikin.

Vaihteeksi jotain muuta kuin korvakoruja ;)


 Rannekoru siis. Antiikkikupariketjua, kuparoitu (tai kuparinen, en muista) salpalukko ja makeanvedenhelmiä. 


 Lukko on hurjan nätti. Oon pitkään odotellut, että milloin tulee vastaan sellainen tilanne, että saan sen käyttöön. Makeanvedenhelmet tuossa päässä auttavat lukkoa pysymään paremmin kiinni. Vai olenko ainoa, jolla salpalukot tuppaavat aukeilemaan? 

Kokonaisuudesta tuli yllättävänkin kiva :) Nuo hyvinkin epämääräisen muotoiset mv-helmet sopivat kauniisti rosoisen kuparin kaveriksi, eikä ole niin väliksi, vaikka värit eivät täysin soinnu toisiinsa :) 

7 kommenttia:

 1. kaunis, mukavan keveän ja yksinkertaisen oloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keveäksi sen halusinkin. Mä oon tosi huono pitämään mitään massiivisia tai raskaita rannekoruja (tai kaulakoruja). Jotenkin mv-helmet ja kupari sopivat toisiinsa ihmeellisen hyvin :) Ovat molemmat ehkä tarpeeksi rouheita :)

   Poista
 2. No aukeilee juu! Siks en niistä oikeen tykkääkään, vaikka niin kauniita onkin. Tuossa kaunissa lukossasi näyttääkin siltä, että reikä on melko suuri suhteessa salvan pituuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuo lukko ei ihan niin helposti aukea, kun siellä on ne helmetkin välissä :) Suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 3. Kaunis ! Ja sopiikin tosi hyvin kupariseen tuo mv-helmi. Kiva kikka tuon lukon pitävyyden suhteen:)

  VastaaPoista
 4. kaunis! ja imo väritki sopii kyllä hyvin yhteen:)

  VastaaPoista