maanantai 30. huhtikuuta 2012

Hiljaiseloa

Korublogini on ollut hyvin hiljainen viime aikoina. Se on johtunut yksinkertaisesti siitä, että mun kaikki koruinspiraatio on hetkeksi vaihtunut virkkausintoon. Osittain syy löytyy myös asunnonetsimiseen liittyneestä stressistä :) Uusi koti on nyt löytynyt, joten se stressi alkaa helpottaa, mutta koukussa olen kovinkin pahasti vielä kiinni :D

Sain yhdeltä kaveriltani helmiä, joita hän on kerännyt milloin mistäkin hajonneista koruista. Niitä oon tässä hypistellyt, ehkä ne vielä juttelevat minullekin ;) Mukana on kirjainhelmiä ja joitain erikoisia pikkuhelmiä. Katsotaan, josko niistä saisin jotain aikaan :)

Toisaalta tekisi jo kovasti mieli alkaa pakkaamaan. Suunnittelenkin jo, mistä alottaisin. Mitä kaikkea voisin jo pakata, sellaista, mitä ei juuri nyt tarvita. Muuttoon on vielä noin reilun kuukauden verran aikaa, riippuen siitä milloin edelliset asukkaat lähtevät pois :) Viimeistään 13.6. vapautuu uusi koti meille. Kyseessä on paritalo, 109m2 ja iso piha :) Siellä saan ihan oman harrastetilan! Sinne mahtuu sitten levittelemään helmiä ja sen sellaisia :)

Blogini ei siis ole kuollut eikä suinkaan kuopattu, mutta inspiraation puutteessa teen nyt kaikkea muuta. Niistä löytyy tuolla toisen blogini puolella sitten enemmän asiaa :)


6 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa, uusi koti!
  Pääsette sopivasti juhannukseksi uusiin nurkkiin, onnea!
  Ja ovathan ne virkkailutkin eräänlaisia "helmiä", kivaa puuhastelua yhtä kaikki.
  Kivaa wappua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa vappua teillekin! :) Ja paljon kiitos onnitteluista :) En malta odottaa, että pääsen istuttelemaan sinne kesäkukkia ja muuta mukavaa :)

   Poista
 2. Onnea Heidi!
  Voitit mun blogiarvonnassa:)
  Laitatko yhteystietojasi mulle, niin saan palkinnon postiin.)

  VastaaPoista
 3. Blogiarvonnan palkinto on viskattu postiin tänään. Tarkoitus oli laittaa mukaan kortti, mutta kappas vaan se unohtuikin pöydälle. Siinä luki jotenkin näin:

  Onnea arvonnan voittajalle. Toivottovasti korvikset ovat mieluiset. Ihanaa kevättä, terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä mä sekoilin tuossa edellisessä kirjoituksessa?
   Enhän mä sulle mitään korviksia lähettänyt, vaan sen voittamasi koruntekosetin.
   Korvikset lähti ihan toiselle. Sorry sekoiluni:(

   Poista
  2. Mä hoksasin tuon sekoilun kyllä, ja oletin kuitenkin, että saan oikean paketin postissa :D Ja niinhän sieltä tuli! Kiitos! :)

   Poista