keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Vaihteeksi jotain uutta
Olin anoppilassa "evakossa" päivän verran, koska meillä omassa kodissa oli pari asuntoesittelyä. Yllä olevissa kuvissa näkyy mun koruilun "ensiapupakkaus" :D Pakkasin muutamia kivoja juttuja mukaan, että voin sitten tehdä jotain hyödyllistäkin siellä.

Hopeoitua kuparilankaa kului kiitettävästi. Varmaan 15m :D Siinä meni hetken aikaa, että pilkoin niitä sopivan pituisiksi ja vääntelin ja kääntelin silmukoille.. Pihtikäden sormiakin alkoi särkemään, toivottavasti ei enteile tulevaisuudessa mitään reuman tyyppistä..!Tein joitakin avainnauhoja linkittämällä. Nämä ovat sen mittaisia, että saa helposti pään yli laitettua. Avatuksi ei saa, mutta ei ole tarkoituskaan :) Rakastuin noihin laavakiviin <3 Mulla oli niitä kolmen pitkän nauhan verran ja kaikki meni :D


Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että minkälaiseen ketjuun isken tämän kauniin riipuksen. Laavakivisiruhelmet olivat tarpeeksi vähäeleisiä ja tyylikkäitä, joten riipus pääsee hyvin esille :)


Harmittaa, kun näistä kuvista tuli melko ylivalottuneita.. (Tyhmää, kun oli niin aurinkoinen päivä?) Tai sitten en vain osaa kuvata. Mutta tein muutamia laavakivisiruhelmikorvakoruja (sanahirviö!). En yleensä tee sarjatuotantona mitään, mutta näistä tuli kivoja. Tosin mihinkään niistä korvispareista ei tullut yhtäpaljon kiviä, joten ovat hieman erimittaisia :) (Eivätkä siis samanlaisia? :D )


Tällaisia laavakivisiru-helmiäislasihelmi -korvakoruja tein muutamia. Tosin helmien väri vaihtelee. Tässä kirkas punainen :) Muissa mm. sitruunan keltainen, marjapuuron punainen (alla olevassa avainnauhassa myös niitä helmiä) ja valkoinen..


Tästä tuli melkoisen hempeä ja muutenkin tosi kevyt :) Vaikka ei nuo laavakivisirutkaan paljon paina!


Kaulakoru, jossa vähäeleinen salpalukko ja love -riipus. Riipuksen toisella puolella kukan kuva :)


Rannekoru isohkolla jousilukolla :) Riipuksen materiaalista ei mitään hajua, varmaan ihan vain muovia. Purin sen joskus jostain vanhasta rannekorusta :)


Tästä en meinannut saada hyvää kuvaa sitten millään! Vihreää, vaaleanvihreää ja sitruunan keltaista helmiäislasihelmeä ja laavakivisiruja. Tein myös toisenlaisen vaaleanvihreän avainnauhan, mutta kun ei saa hyvää kuvaa sitten millään :(

Oottekos te lukijat jo vaihtaneet uuteen Bloggerin ulkoasuun? Mä vaihdoin just äsken :) Katsoin pikapikaa ensin sen videon aiheesta. Ihan kivalta vaikuttaa, mutta Chromea kun käytän selaimena, niin en näe tuota ylintä riviä, missä on nuo julkaisupainikkeet ja otsikko.. :( Sama ilmiö Chromella esiintyy muuten myös Facebookia käyttäessä! Ei näy esim profiileissa se ihan ylin osa.. Kurjuus! Tykkään Chromesta paljon enemmän kuin tästä Firefoxista :/

Mutta noh, mitäs pidätte mun eilisistä tuotoksista? :D 8h siinä menikin, eli täysi työpäivä :)

3 kommenttia:

 1. Wau,ootpas ollut tuottelias:)
  Ihania nuo laavakivet, ja upeasti olet osannut yhdistää ne eri materiaaleihin ja sävyihin.
  Erityisesti kolme ylintä korua oli mun mieleen, hienosti menee sävyt ja muodot yksiin.
  Tuo love-koru on myös ihana, viileän tyylikäs.
  Mä tässä kärvistelen, etten menis nettikaupasta ostamaan mitään korutarvikkeita, se kun helposti lähtee homma lapasesta...
  Mutta on varmaan pakko, kun ei ole lukkoja enää kuin pari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mulla on lukkoja vielä.. Muutamia ainakin, tollasia "kunnon" lukkoja ja sitten sellasia ei-niin-hyviä lukkoja on kans :) Mut nettikaupassa se homma tosiaan lähtee lapasesta! Mut on kätevää, kun ei ole yhtään rahaa, ni ei tartte ostella ;)

   Poista
 2. Nää on kivoja, mukava kontrasti :)

  VastaaPoista