maanantai 13. elokuuta 2012

Työhuone!

Tässäpä pieni kuvapostaus mun työhuoneesta :) Oon saanut sen lähes valmiiksi, pari pikkujuttua ehkä vielä lisäilen ajan mittaan, mutta näyttää jo melko hyvältä! ;)


Pitkän pöydän ääressä mahtuu tekemään vaikka ja mitä. Rulokaappi sen vieressä kätkee sisäänsä paljon tavaraa :) Sen päällä on mun vanha Lundby -nukkekoti, joka taitaa löytää paikkansa kuitenkin varastosta. 


Jussi-senkki, ostettu eilen Jyskistä :D Toimii! Sinne saa todella paljon tavaraa tungettua.. mm. viehelaatikot, jotka ovat täynnä helmiä. Seinällä oleva levy tulee joskus olemaan korvisten säilytyspaikka (täytyy varmaan alkaa askartelemaan korviksia?) Tänään mies halusi Ikeaan ja sieltä bongasin nuo lehtitelineet. Sopivat mun työhuoneeseen kuin nakutetut!


Kerran K-Raudasta ostettiin mulle tällainen liimapuulevy. Vasaroin siihen sitten sinkilöitä (eli sellaisia "nauloja", jonka molemmat päät uppoavat tuohon puuhun = lenkkejä) ja korunaulakko on valmis! Tuon toisen korutelineen taisinkin jo aikaisemmin esitellä. 


Tässäpä näkyy piirongit. Ja Martelan työtuoli <3 Siinä on todella hyvä istua! Verhoilu on surkeassa kunnossa, mutta en yhtään tiedä millaisen verhoilun siihen haluan, joten annan sen vielä repsottaa jonkin aikaa ;) Seinille tulevat sisustustarratkin näkyvät tässä kuvassa :) Sopivat väreihin, eikös? :) Katonrajassa oleva seitti on edellisten omistajien käsialaa, mutta olkoot nyt siellä, se on ihan hauska yksityiskohta! Niin ja nurkassa olevat bambut mies osti jousiharrastustaan varten, haluaa tehdä oman jousen, bambusta. Mutta jätin sille armeliaasti vielä yhden bambun autotalliin, nää kaksi otin koristeiksi ;)

Mitäs sanotte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti