lauantai 13. lokakuuta 2012

Järjestelyä

Päätin näin lauantain kunniaksi kaivella kaapeista ja laatikoista joka ikisen korujen tekemiseen liittyvän tavaran. Tai no, lähinnä kaikki viehelaatikot ja pussukat esille. Levitin kaiken työhuoneeni lattialle ja aloin järjestelemään. Tässäpä lopputulos:Tässä lodjussa on pääasiassa muovisia helmiä. Mukana tosin myös puuhelmiä ja lasihelmiä. Mukavasti sekaisin ja yhdisteltyinä.


Tässä myös muovisia helmiä. Joitakin puuhelmiä näkyy olevan myös. Ja siimaa. Tää on ihan hurlumhei koko laatikko, en pahemmin edes järjestellyt tätä tällä kertaa. Ja ei, nää helmet ei juurikaan puhuttele mua, mutta ehkä ne joskus?


Lasihelmiä. Sain melkein kaikki mahtumaan tähän yhteen suuren suureen lokerikkoon. Tai siis viehelaatikkoon :) Yhdistelin ja yhdistelin. Sopivan väriset vain samaan, hyvä tulee. Sitä paitsi niistä saa kivoja visioita. En ajatellutkaan, että lila ja oranssi sopivat yhteen, mutta kivasti nuo näyttävät menevän ;)


10mm puuhelmiä muutamassa värissä. Mitähän näistä keksisi?


Tähän viehelaatikkoon ängin melkein kaikki Kiitos-pussit. Kuten huomaatte, niitä on muutamia. En löytänyt yhtä pussia kaapeistani, siellä olisi ollut samanmoinen määrä näitä. Vaan eivät ehkä olisi edes mahtuneet kaikki samaan lokerikkoon.


Tähän laatikkoon keräsin kaikki riipukset ja korupiikit. Harvoin kylläkin tulee valmiita korupiikkejä käytettyä, mutta ehkä nyt, kun ne ovat tällä lailla kivasti esillä :) Nappejakin löytyy.


Ketjuja..


Kivihelmiä, makeanvedenhelmiä, kristallihelmiä ja muutamia lasihelmiä. Ja simpukkahelmiäkin näkyy olevan. 


Kivihelmiä ja helmihattuja.. :)


Tässä on lokeroista otettuja kuvia.. Aika hauskoja :)

Josko sitä sitten kohta suuntais työpöydän ääreen ja alkais olemaan tuottelias :) Kuvaamatta jäi paljonkin, mutta ehkä tässä ne oleellisimmat :) 

6 kommenttia:

 1. Ihanan siistiä :) kukahan mun kaaoksen taltuttais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Totakin hommaa oon suunnitellu tekeväni ties kuinka kauan.. Nyt se onnistu :) Kyllä vielä sullakin!

   Poista
 2. Nonnih; nyt on hyvässä järjestyksessä.
  Välillä on ihan hyvä hahmotella, mitä kaikkea sitä jo omistaa, ettei aina vain tilaa lisää...
  Lila-oranssiyhdistelmä on muuten yks mun lemppareista, ne on molemmat tosi voimaannuttavia värejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ite mä ehkä en pitäis lila-oranssia, mutta kyllä ne yhteen sopii :) Ja tosiaan, hyvä tietää mitä puuttuu ja mitä on jo :) Senkin takia oli ehkä ihan hyvä valokuvata suurin osa :D

   Poista
 3. Vau,miten paljon korutarvikkeita!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onhan niitä kertynyt.. Ja silti toisinaan tuntuu, että puuttuu vaikka ja mitä :)

   Poista