torstai 18. lokakuuta 2012

Vaihtorinki neljälle

Mags esitteli jo jonkin aikaa sitten hyvinkin mielenkiintoisen haasteen Korukoplan sivuilla.
Meitä oli muutamia kiinnostuneita, joten laitettiin oma rinki pystyyn! Meitä on viiden sijasta vain neljä, mutta eiköhän tämä neljälläkin onnistu aivan mainiosti :)

Meillä säännöt ovat seuraavat:

1. Mukana on 4 osallistujaa.

2. Jokainen osallistuja valitsee korutarvikkeistaan ja helmistään neljä suunnilleen samansisältöistä tarvikepakettia. Pakettien ei tarvitse olla identtisiä, mutta kaikille osallistujille tulisi laittaa suunnilleen saman verran ja samankokoisia juttuja. Jotta pakettien arvo ja koko ei lähtisi liikaa nousemaan, voisi nyrkkisäännöksi laittaa, että paketissa tulee olla tarvikkeita yhden kaulakorun verran. Tietysti mielikuvitusta saa käyttää ja pakettihan voi koostua monenmoisesta! (Esim. helmet, nauhat, kalotit, lukot, kivet, ketjut, korvakorun osat, korupohjat, riipukset, jotakin itsetehtyä, jne.)

3. Yksi tarvikepaketti jää itselle ja kolme muuta lähetetään vaihtokavereille. Näin kukin saa 4 erilaista satsia, joista tietysti sitten suunnitellaan ja valmistetaan koruja! Linkit valmiisiin koruihin listataan Korukoplan blogissa ja korut esitellään osallistujien omissa blogeissa. Lisäksi omiin blogipostauksiin linkataan toisten osallistujien blogit tai Korukoplan sivu, jotta mahdollisimman monet löytävät ihastelemaan valmiita tuotoksia. :)

4. Suunnitelmana on, että tarvikepaketit postitettaisiin osallistujille viimeistään 29.10. Näin ollen valmiita koruja voisi esitellä marraskuun aikana vaikkapa seuraavasti: sunnuntaina 11.11., sunnuntaina 18.11. ja 25.11.

Laitetaas vielä lista osallistujista tähän perään!

Eilen sain jo ensimmäisen paketin postissa Helmiltä! Tänään lähtevät minun pakettini maailmalle, inspiroiduin jo noiden pakettien kasaamisesta niin paljon, etten malta odottaa, että päästään vauhtiin! :)

11 kommenttia:

 1. Aivan ihana, että saitte ringin pystyyn!
  Nyt odottelen malttamattomana sekä tarvikepakettikuvia että valmiita korujanne :-D

  VastaaPoista
 2. Minäkin sain Helmin paketin, aivan ihana oli ja sormet syyhyttää päästä korujen tekoon! Jänskättää mitä kaikkea saamme aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Uskon, että saadaan aikaiseksi vaikka ja mitä! Ja ainakin tuon yhden paketin perusteella joudun/pääsen kokeilemaan mulle ihan upouutta juttua :D käääks!

   Poista
 3. Sinun pakettisi tuli jo tänään perille, KIITOS! Inspiroiva paketti, ja ainakin yksi uusi haaste löytyy siitäkin. Ei siitä kuitenkaan vielä enempää, kun Hollantiin asti paketti tuskin on vielä ehtinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mää laittelin ne ykkösluokassa tulemaan perille Suomessa ;) Eli tänään pitikin olla perillä :)

   Poista
 4. helmiltä ja heidiltä paketit saatu, omaani alan kasata tänään muille lähetettäväksi. ajatustyötä pakettien suhteen olen jo tehnyt, mutta halusinn kasata ne kaikessa rauhassa. joten nyt, kun on viikonloppu vedetty henkeä, on tänään hyvä laittaa ajatukset paketiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan tässä aikaa lähetellä. Mä en vaan malttanut odotella enää, kun sain Helmin paketin :D

   Poista
 5. Kiiiitos paketista Heidi! Se saapui eilen. Ihania värejä ja ihan uusia tuttavuuksiakin oli mukana. Omat pakettini ovat loppusuoralla, joten kohta pistän ne postiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että tuli perille! :) (Mä en valitettavasti yhtään muista kenelle lähetin mitäkin, mutta eiköhän sekin tässä vielä selviä!) Mulle tuli tänään Outin paketti! :) Jee, sielläkin ihan uusia juttuja ja kauheesti kaikkea ihanaa :)

   Poista
 6. Nyt mulle tuli myös Helenan paketti! Hiiii kaikki koossa, täytynee alkaa suunnittelemaan ;)

  VastaaPoista