lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulukorviksia

Noh, päättyihän hetkeksi tämäkin blogihiljaisuus ;) Keksin nimittäin tänään tehdä jouluisia korvakoruja, kun ollaan anoppilaan menossa :) Sopii siis myös jollain tapaa korukoplan (jo aikaa sitten vanhentuneeseen) haasteeseen pikakorusta. En saanut itseäni silloin millään muotoa korutarvikkeiden ääreen, kun sohvan nurkka ja lankakerät houkuttelivat paljon enemmän. 

Niiden lankojen ja puikkojen takia tämäkin blogi on siis ollut erittäin hiljainen. Lankajuttuja voitte käydä lukaisemassa sieltä toisesta blogistani :)

Mutta nyt asiaan.


Tein joitakin viikkoja sitten pieniä pipareita Fimosta. Päätyivät sitten korvakoruihin :) Nämä ovat sinänsä poikkeuksellisia, että en tykkää tehdä massatuotantona mitään. Joten näitä tuli tehtyä useampikin pari.Kissankarvoilla ja muilla höysteillä kuvattu nämä joulukorvikset ;) Vähän blingblingiä.Tuntuupas tämä kirjoittaminen jotenkin vaikealta. Olen todella innoissani lähdössä sinne anoppilaan. :) Huipputyyppejä ovat, enkä olis voinut edes kuvitella, että ihanan miehen lisäksi saan ihanat appivanhemmat (vaikka me ei vielä naimisissa ollakaan, niin saan kai kutsua heitä appivanhemmiksi?) :) 

Rauhallista joulun aikaa kaikille! 

7 kommenttia: