maanantai 31. joulukuuta 2012

Tunnustus

Tämän kauniin tunnustuksen sain Simplicity -blogin Helmiltä. Kiitän ja kumarran!


Tunnustuksen säännöt ovat:
- Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle ja ilmoita siitä heille.
- Kerro itsestäsi kahdeksan asiaa.

Olen lusmu ja en jaa tätä tunnustusta kenellekään. Kuitenkin jokainen, joka haluaa, napatkoon tämän tästä :)

Sitten niihin asioihin. 

1. Monet pitävät minua tylsänä. Mieluisin tapa viettää iltaa on istua sohvan nurkassa neulomassa. Tai vaihtoehtoisesti työpöydän ääressä tekemässä koruja. (Nyt joulun alla on neulomiset vieneet mukanaan ja korut odottavat uusia inspiraatioita.) En tykkää käydä baareissa, enkä tykkää bilettää. Tykkään kyllä hyvässä seurassa istua iltaa, mutta mut on melkeinpä mahdoton saada houkuteltua "ihmisten ilmoille".

2. Olen melko suurpiirteinen ihminen. Minusta ei taida löytyä piirun vertaa perfektionistia. Olen tyytyväinen, kun isot kokonaisuudet ovat kunnossa. En jaksa viilata joka ikistä pientä nippeliä ja nappelia esim koruissa viimeisen päälle. 

3. Rakastan syksyä ja talvea. Syksyn värit ovat jotain ihmeellistä ja talvella maa on kaunis, jos vain on lunta. Sitäpaitsi syksyllä ja talvella on lähes oikeutettua sulkeutua kotiin neljän seinän sisälle.

4. En ole aina ollut käsityöihminen. Ala- ja yläasteella käsityötunnit olivat tuskaa. Halusin kyllä osata, mutta mistään ei vain tullut mitään. Aloitin käsityöt uudelleen parikymppisenä. Ensin neuloin yhden lapasen. Toista en koskaan saanut valmiiksi. Sitten siirryin virkkaamaan. En tainnut kyllä silloinkaan saada mitään kummoista aikaiseksi. Sitten innostuin koruista. Sen jälkeen alkoivat kaikki muutkin käsityöt sujumaan.

5. Valmistun toivottavasti kesään mennessä sairaanhoitajaksi. Tosin haaveilen siitä, että voisin saada elantoni käsitöiden tekemisestä.. Mutta koska minulta puuttuu yrittäjältäkin vaadittava kunnianhimo, en koskaan tule onnistumaan siinä hommassa yksin. 

6. En koskaan pitänyt kissoista ennenkuin otin sellaisen. Ne tuntuivat pelottavilta, kunnes keksin, että niitäkin voi kouluttaa ihan niinkuin koiriakin. Ja nyt meillä on kaksi kissaa.

7. Olen horoskoopiltani kalat. Ja kiinalaiselta horoskoopiltani lohikäärme. Kaksi melkolailla vastakkaista olemusta. Päällisin puolin olenkin täysin kalat -ihminen. Luonnehoroskoopit osuvat täysin yksiin. Mutta sisällä on myös se lohikäärme, joka tulee esiin silloin kun sitä oikeasti tarvitaan. "Vaikka läpi harmaan kiven", kuten äidilläni (skorpioni ja lohikäärme) on tapana sanoa.. 

8. Olen huono ystävystymään uusien ihmisten kanssa. Kovasti olisi kiva saada uusia kavereita (missähän ne vanhatkin on...), mutta harvemmin ketään tän ikäistä kiinnostaa istua sohvan nurkassa neulomassa. Pidänkin itseäni henkisesti mummona. (Ja olen myös vähän ylpeä siitä!)Kamalan vaikea oli keksiä kahdeksan asiaa. Ja aika henkilökohtaisia niistä tulikin. En ole täällä korublogin puolella juurikaan elämästäni kirjoitellut. Kerta se on ensimmäinenkin :) 

Tämä taisi olla vuoden viimeinen postaus, ellen innostu vielä tänään koruilemaan. (Vähän ehkä tekis mieli...)

Ihanaa vuodenvaihdetta ja uuttavuotta kaikille!


6 kommenttia:

 1. Hyvää uuttavuotta, kiva että tännekin blogin puolelle ilmestyi päivitys... ;) Vaikka olen kyllä lueskellut toistakin blogiasi, nää käsityöt kun on (mut etenkin koruilu) munkin sydäntä lähellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uuttavuotta sinullekin :) Ja kyllä, tämä blogi pysyy kyllä elossa, vaikkakin on ajoittain hieman pimennossa ;)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Onnea ammattiin vamistumiseen ja tsemppiäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää uuttavuotta sinullekin :) Tsemppiä tarvitaan tuon koulun kanssa kyllä :D

   Poista