tiistai 5. helmikuuta 2013

Lusikka

Niin, otin tänään lusikan kauniiseen käteen ja päätin tehdä siitä jotain.
Me ostettiin joskus vuosi takaperin jotain todella halpoja lusikoita, koska mä halusin kokeilla paria juttua. 
No, eihän niitä tullut kerrostaloympäristössä kokeiltua ollenkaan, kun ei ollut tiloja eikä välineitä. 

Taivuttelin lusikan vartta ja säntäsin rautasahan kanssa autotalliin. Sieltä löytyi uusi ystävä, ruustukki (tai mitä nimeä kukakin siitä haluaa käyttää). Lusikkaa kun oli hankala sahata, kun ei se pysynyt paikallaan ilman kunnon välineitä.

Sitten säntäsin takaisin sisälle suunnittelemaan ja alla näkyy tulos:
Tämä lusikka oli ehkä aavistuksen liian iso korujuttuihin, mutta kun ei ollut muitakaan tarjolla.. Taivuttelin varren, sahasin poikki (kyllä, loppupätkäkin on edelleen tallella) ja asentelin renkaita ja ketjua. Vihreä kristallihelmi pääsi mukaan, koska lojui pöydällä yksinäisen näköisenä. Ketjunpätkä oli pakko ujuttaa tuonne "riipuksen" koukkuun, koska halusin vähän roikottaa ja katsoa miltä näyttää. 

Nyt tartteis vain mennä tuohon naapurissa sijaitsevaan kierrätyskeskukseen etsiskelemään sopivampia lusikoita ;) Sellaisia, jotka eivät ehkä näyttäisi niin ... lusikoilta! Pienempiä, sirompia ja kauniimpia. 

Mitäs luulette, löytyyköhän?

6 kommenttia:

 1. Toivotaan,että löytyy. Itsekin olen pari alpakka/hopealusikaa cääntänyt mutkalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sieltä jonkinlaisia lusikoita löytyikin :) Mutta eivät ne nyt hopealusikoita ole.. Pääasia, että pienempiä kuitenkin.

   Poista
 2. Nää on ihania nää lusikkakorut! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno! Ihana tuo vihreä helmi:)
  Omat lusikat ja haarukat(joita on vuosien varrella haalittu turuilta ja toreilta) odottavat vielä inspistä. Ehkä sitten joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo.. Mulla taas iski se inspis ilman mitään kunnollista mahdollisuutta toteuttaa :D Tänään kyllä sukellan taas tuonne autotalliin sahailemaan ja hiomaan.. Ja tilasinpa tänään myös yhden vempeleen, josta myöhemmin lisää :)

   Poista