torstai 7. helmikuuta 2013

Riipuksia

Nämä ovat edelleen harjoituskappaleita, ilman sen kummempia hiomisia tai muitakaan.. 
Odotan, että yksi paketti tulisi tänään perille, niin pääsisin vähän.. askartelemaan ;) Siitä lisää vasta sitten, kun pääsen tositoimiin. 


Enpä tiennytkään, että nuo tekstilaatat ovat Trinity Brassin tekstiriipuksia, mutta verkkokauppoja selaillessani sen hoksasin. Tekstilaatan seuraksi vihreä ja harmaa kristalli..


Jännä, öljypintaisen näköinen helmi, jonka seurana vihreä kristalli.


Yllä oleva kuva on ehdoton suosikkini näistä lusikoista. Johtuu varmaankin siitä, että on oikeasti pieni, pyöreä ja jotenkin naisellinen tuo lusikan kauha. Kuitenkin materiaaliltaan oli yllättävän vahvaa. 


Tämä alin riipus on oikeastaan jo vanha juttu, mutta en vielä ollut kuvannut sitä. Thaimaasta ostin lasiriipuksen, johon yhdistin lintuhäkkiriipuksen. 
Roikkuessaan ovat päällekäin ja viehättää ainakin mun silmää :) 

Mukavaa loppuviikkoa!

11 kommenttia:

 1. Alin lusikoista on myös minun mieleeni, kivoja kyllä kaikki. Lintuhäkkiriipus on hieno :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja on, tyylikkäästi kasattuja kokonaisuuksia:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mä ajattelin, et voisin ens kerralla vasaroida niitä ihan kunnolla tohjoksi ;) Siinä vasta rouheutta kerrakseen! :D

   Poista
 4. Toi lusikkaidea on ihan superhieno! Oikeasti, varsinkin kun se on "kulunut". Sulla on ihan mieletön mielikuvitus ja taito (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin joo, ja nää kaikki kuvat mitä sulla on blogissasi, ne on tosi hienoja. Kaikki vaan natsaa niissä täydellisesti, ihanaa luettavaa (:

   Poista
 5. Voi että ku on kivoja lusikkakoruja :)

  VastaaPoista