keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kiveä ja lasia

Tervetuloa te uudet lukijat! :)

Pientä kuvasatoa:
Kolmessa ensimmäisessä kuvassa on helmiä, jotka eivät kuulemma keskustelleet omistajansa kanssa, niinpä lunastin ne itselleni :) Kolmannessa kuvassa lasihelmet ovatkin jo päässeet rannekoruksi! Olen tosi tyytyväinen :) Alla olevassa kuvassa hieman tarkempi kuva tuosta suuresta helmestä.Sinisävyiset kivi(?)helmetkin pääsivät rannekoruun.


Ja ah, jaspikset löysivät myös tiensä rannekoruun :) En olekaan ennen jaspista käyttänyt mihinkään. Kivet on mulle jokseenkin uusi tuttavuus, enkä oikein vielä tiedä miten käyttäisin niitä :) Tykkään itse yksinkertaisista jutuista, mutta kivien kanssa sopisivat kyllä kaikenlaiset helmihatut ja sen sellaiset rimputtimet, eikös? :)

Tilasin netistä hieman kivihelmiä lisääkin.. (ihan kuin mulla ei olis tarpeeks helmiä) ja katsotaan mitä niistä sitten saan aikaiseksi :)

Mä tosiaan viime viikolla muutin myös kaikki tavarani tänne Helsinkiin ja tänään olen ensimmäistä päivää virallisesti helsinkiläinen :D Muuttostressin takia en ehtinyt uhrata koruille ajatustakaan..

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että jollakin puhuttelivat heti ;) Kaunista teit!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä oli heti oikein pitkällisiä keskusteluja :D Hipelöintiä ja sen sellaista myös. Kiitokset vain <3

   Poista
 2. Kauniita helmiä ostit! Sininen koru on suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse osaa pitää sinistä melkeinpä missään muodossa.. En myöskään koruina :) Mutta ajattelin, että jollekin saattaa kelvata.

   Poista