tiistai 20. marraskuuta 2012

Korupuu

Kävin tänään kaverini kanssa kaupoilla. Joulumyyjäisiä ajatellen piti miettiä jotain keinoja saada koruja kauniisti esille. Tällaisen löysin Tarjoustalosta.


Ja huomaatteko! Se on jo ahdas :D Näitä olis pitänyt ostaa ainakin kaksi, ellei jopa kolme kappaletta. Tukeva puu, pohjassa joku kangas, ettei raavi alustaansa. Ja nuo tiput (vaaleansiniset) on ihania! Niihin saa vaikkapa korvakorut kiinni, jos haluaa. Tai sitten ne voivat toimia stoppereina. Mutta äh, kun loppuu tuossakin tila kesken. 

Ostin myös tarjottimen, jossa on kunnon reunat. Ajattelin, että voin siihen kipata kasan koruja ainakin. Tai ehkä korvakorut? 

Onko teillä, ihanaiset lukijani, joitain hyviä vinkkejä esimerkiksi korvakorujen esittelyyn? 

Korvakoruthan laitan pahviläpysköihin kiinni, jotta eivät mene sekaisin ja ovat siististi. Mutta pitääkö ne sitten vain järjestellä pöydälle nätisti riviin? 

5 kommenttia:

 1. Jos ois joku sellanen teline, mis ois putkia rivissä niin ois aika ihanteellin, vähä niiku piskanen pyyheteline! Ja siihen ne pahviläpyskät kiinni. Mitkä joulumyyjäiset sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sillä tavalla putkia rivissä, että jos pahviläpysköihin tekis reiät, niin ne vois roikkua niissä putkissa? Koska se mulla on käynyt mielessä, mutta en tiedä miten sellaisen telineen toteuttaisin :D

   Ja kaveri houkutteli mua lähtemään sen kanssa myymään käsintehtyjä juttuja, se ite tekee paljon mm. joulukoristeita itse. Ja onkin tosi taitava! Lupasi myydä mulle puolet pöydästä ja myydä myös mun koruja, koska se handlaa sen myyntihomman ;) Tais olla Helsingissä Mellunmäessä ainakin yhdet. Niihin on vielä joitakin viikkoja aikaa, niin en ole sen tarkemmin kysynyt sijaintitietoja :D

   Poista
 2. Mähän lupasin tehä sulle sen ständin niitä korvakorui varten:D Ja tohon mun löytämään oksaan mahtuu ainki 3x toi määrä koruja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin et puhuit jostain muusta ständistä, ku korvisständistä :D Mut hyvä sitte! Ja joo, tiedän et se sun oksas on iso, mut mä halusin silti ton korupuun ku näin sen ;) Must se on niin nätti!

   Poista