sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle - Kolmas julkaisu
Enhän mä voinut jättää sitä sarisilkkiä aloilleen sen yhden epäonnistumisen jälkeen. Täytyi mun päästä kokeilemaan oikeasti, millaista sen kanssa on paiskia hommia ;) Tässä siis kaulakoru, jossa yli puolet sarisilkkiä :) Tuntuu muuten ihanalta kaulalla! Lisänä akaattia, karneolia, kristallia ja ab-pintaisia helmiä.


Ja sitten syntyi tällaiset korvakorut. Joulu on tulossa ja näissä helmissä vain on sitä jotain! Putket tuovat hauskasti lisäkiiltoa korviksiin :) 


Ah, bling blingiä! Mä en pidä sinisestä, en osaa pukeutua siniseen, mutta nää korvikset kyllä taitavat jäädä omaan käyttöön ;) Aivan ihanat!

Ja sitten seuraa loppuhuipennus:


Tykkään, tykkään, tykkään! Jäistä touhua, sanoisinko ;) Kimaltavaa, herkkää, rosoista, kevyttä, vahvaa.. Kaikkea samassa korussa :)

Nää kaikki tässä julkaisussa esittämäni korut taitavat olla aikalailla jokereita. Nimittäin en kyllä yhtään kiinnittänyt huomiota siihen, että mistä paketista milloinkin kaivelin ihanuuksia ;)

Mulla oli vielä visioita, joita olisin toteuttanut, mutta luovuus kaikkosi sillä sekunnilla, kun luin ohjaavan opettajan palautetta meidän opinnäytetyöstämme. Tai itseasiassa opinnäytetyön tiivistelmästä.. Harkitsen oikeasti alan vaihtoa kohta. Jos vaikka polkasis toiminimen pystyyn ja yrittäis elellä käsitöillä? No, ehkä kuitenkin valmistun ensin tuolta koulusta.

Jos et ole jo käynyt kurkkimassa, niin hopihopi muiden osallistujien blogeihin!
Helmi
Helena
Outiriina

8 kommenttia:

 1. Voi apua, täälläkin on aivan järjettömän hienoja koruja! Toi loppuhuipennus on tosi mahtava kyllä, ihanan sointuvat värit ja materiaalitkin sopivat hyvin yksiin. Joulukorvikset ehkä kakkossuosikkini :)

  Minäkin koitan piakkoin saada jotain postattua, kameraa yritän ladata tässä...

  VastaaPoista
 2. oijoijoi, kaikki niiiiin ihania, varsinkin ja eritoten tykkään noista sinisistä korviksista ja tuosat loppuhuipennuksesta. NAM

  VastaaPoista
 3. Sinikiviset korvikset on mun lempparit (;

  VastaaPoista
 4. Wouw! Upeita kaikki, tykkään kummistakin korviksista, sarisilkkikorusta ja loppuhuipennuksesta.

  VastaaPoista
 5. Voi miten upeita juttuja sulla, vaikea valita yhtä suosikkia. Hienosti olet osannut käyttää nuo merilasipalatkin, koru on kaunis, mielenkiintoinen ja tasapainoinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania luomuksia sulla! Omaa korusilmääni miellytti kaikkein eniten tuo viimeisenä esittelemäsi koru... WOW!

  VastaaPoista
 7. Kaunista,viimeinen oli suosikkini.

  VastaaPoista
 8. Namusia korvakoruja ja kaulakoruissa niin ihanat ideat ja materiaalit! Wau!

  -Myöhässä, myöhässä oon, mutta sitä enempi ihastuksissani :-)

  VastaaPoista