sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle - Ensimmäinen julkaisu

Isänpäivän kunniaksi julkaistaan ensimmäinen satsi koruja Vaihtorinki neljälle-haasteesta.

Kaulakoru. Tässä korussa omaa ovat ametistit, ketju, renkaat, helmihatut ja hopeoitu kuparilanka. Lukko ja mustat viistehiotut akaatit ovat Helmiltä. Tulipa muuten ensimmäistä kertaa kokeiltua tuollaista koruvaijerin pätkää (tuo rivi akaatteja siis vaijerissa) osana ketjua :) Ensimmäistä kertaa myös onnistuin käyttämään noita puristehelmen päälle laitettavia helmiä ;) Ja vaijerin päähän sellaista vahvistettua osaa (mikälie lenkki onkaan :D )
Tästä korusta mä olen aivan äärettömän ylpeä! En ollut aikaisemmin tehnyt kolmirivistä kaulakorua. Mutta koska Outiriinan paketissa oli kolmiriviselle korulle tehty lokerolukko (mikähän sen oikea nimi on..), niin oli pakko kokeilla! Simpukankuorisirut ovat niinikään Outiriinalta ja kivihelmet myös (superkauniita kivihelmiä! Mitähän mahtavat olla?). Ketju on omasta varastosta. 

En yleensä tykkää tällaisesta näpertelystä, mutta lopputulos oli kyllä vaivan väärti! :) Tämä kaulassa lähden isänpäivää viettämään! 

Tässä vielä linkit muiden osallistujien blogeihin!

Katsotaan, mitä saan ensi sunnuntaiksi kehitettyä, jos vaikka ensi viikolla en kärvistelisi migreenin kourissa kuten tällä viikolla!

Mukavaa isänpäivää kaikille!

11 kommenttia:

 1. Upeasti laskeutuu kaulalle tuo toinen <3

  VastaaPoista
 2. Hienot korut, kolmirivinen on kyllä mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 3. Waude, aivan ihania! Tosi upea tuo kolmirivinen kaulakoru, ekakin on kyllä hieno.

  Sinullakin näemmä migreeni vaivannut, hitto se on inhottava "sairaus". Mulla oli miljoona ideaa koruiksi, mutta nyt kun päänsäryn läpi niitä tarkastelen, ne vaikuttavatkin ihan huonoilta :) Onneksi näistä teidän koruista saa inspistä!

  Jään jännityksellä odottamaan seuraavaa satsia...

  VastaaPoista
 4. oi miten ihana tuo kolmirivinen :) kaunis on myös tuo ylempi, nuo akaatit on todella kauniita ja tuo lukko on upea. onnistuneesti ja tasapainoisesti toispuoleinen ;)

  VastaaPoista
 5. Upeita! Kolmirivisen näpertely kyllä kannatti, ei ole ihan helppoa saada kaikkia helmiä just oikeille kohdille, niin että sitten asettuvat kaulalle tasaisesti. Sinä olet onnistunut siitä täydellisesti. Koru on minusta myös ihan sinun oloisesi. Eka korukin on kaunis, ja ketju keventää sitä mukavasti.

  Ensi viikkoa odotellen...

  VastaaPoista
 6. Ensin piti käydä kuolaamassa noita värkkejä. Ne näyttivät kaikki niin kauniilta. Kelpais varmaan mullekin. :D Ja sitten nämä korusi; upeita ja tyylikkäitä! Tuo kolmirivinen istuu tosiaan hienosti kaulalla. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille kommentoineille! :) Itsekin oon kovin tykästynyt tuohon kolmiriviseen, vaikka se vähän ajatustyötä ensin vaatikin :D Ja sen jälkeen älytöntä näpertämistä, jossa yleensä epäonnistun.

  VastaaPoista
 8. Tuo tumma eka koru on ihana! Kaunis on myös kolmirivinen, mutta tumma vei mun syrämen:)

  VastaaPoista
 9. Molemmat tosi kauniita, mielettömän hyvin onnistunut tuo kolmirivinen!

  VastaaPoista
 10. Hei!

  Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Ihanaa loppusyksyä!

  # Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)

  VastaaPoista