sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle - toinen julkaisu

Tällä viikolla en olekaan ollut migreenissä. Mutta koska meille tuli pieni kisuvauva (no okei, on se jo luovutusikäinen) maanantaina, niin vasta loppuviikosta pääsin koruilemaan. Ja täytyy sanoa, että istuin työpöydän ääreen vailla ainuttakaan ajatusta tai suunnitelmaa.

Jos vaikka aloitetaan siitä, mikä oli ehdottomasti täydellinen pudotus tuntemattomaan. Pudotus siksi, että silloin voi tulla alas joko jaloilleen tai päälleen. 


Ajatuksena siis yhdistellä ja kokeilla ja tehdä jotain ihan erilaista kuin aikaisemmin. Siinä ainakin onnistuin. Ja materiaalit sopivat kauniisti toisiinsa (ovathan ne Helmin lähettämät, ketjua ja muutamaa korunosaa lukuunottamatta). Mulla oli sellanen inkkarifiilis tätä tehdessä. Ylemmässä kuvassa on kiva kollaasi, jossa on mun silmään kauniit värit ja kaikkea. 


Mutta kyllä siitä täydellinen päälleen putoaminen tuli. Tai mahalasku. Mutta kaikkea on kokeiltava, eiks vain?

Jatketaanpa sitten koruilla, jotka onnistuivat!




Vihreä rannekoru! Helmet Helenalta. Magneettilukko ja metalliset rondellit omasta varastosta.
Tästä mä tykkään :) Tuosta isosta vihreästä helmestä tulee iha mieleen kilpikonna. Tai kilpikonnan muna (vaikka tiedän kyllä, että ne eivät ole vihreitä :D ). En ole vihreän ystävä enkä rannekorujen ystävä. Mutta niin vain tein ja kiva tuli! :)


Taas rannekoru. Värit ovat vaalean sininen ja tuollainen hailakka vaaleanpunainen tai nude. Ja nämäkään ei tunnu omilta väreiltä, mutta jopa mä voisin pitää tätä! Tästä tuli tosi kiva! Kevyt koru, ei paina tai purista. Kokokin on juuri mun ranteelle sopiva. Magneettilukko helpottaa asentamista ;) Kukka- ja lehtihelmet Helenalta.


Korvakorut Outiriinan helmistä. Nää vaan oon jotenkin niin herkät ja suloiset ja makeat. Sen takia oli pakko lisätä omasta varastosta pienenpienet sydänriipukset kilisemään. :)



Hahaa. Voiko rannekoru yksinkertaisempi olla? Outiriinalta vanhaa pitsiä ja omasta varastosta ketju ja lukko. Ensin suunnittelin ripustelevani helmiä ympäriinsä korua, mutta en sitten tehnytkään niin. Mun mielestä tää on yksinkertaisuudessaan niin nätti, etten viitsi pilata sitä :) 

Tässäpä mun aikaansaannokset tällä viikolla! 

Käy toki kurkkaamassa muidenkin haasteeseen osallistuvien blogit!

10 kommenttia:

  1. Ihania koruja! Suosikki on tällä kertaa tuo sinisävyinen rannekoru, niin herkän kaunis :) Hauskaa, miten saman asian voi nähdä niin monella tapaa. Sun kilpikonna on mulle ihan selvä simpukka ;) Mukavaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa sunnuntaita sinullekin! :) Ulkona on harmaa ilma, mutta onneksi voi olla sisällä :)

      Poista
  2. Haluutko sittenkin niitä valoverhoja, niistähän sais tehtyä tollasia pitsikoruja! Voin vaikka leikkaa palasen niistä, koko verho on ehkä turhan iso^^ ja onko toi pitsikoru myynnissä?:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No kai mä sitte voin sitä valoverhoa ottaa, jos niin hanakasti oot mulle sitä tunkemassa :D Ja kaikkihan mulla on myynnissä :D

      Poista
  3. Suloinen pitsiranneke :-) Onnistuneita koruja kaikki!

    VastaaPoista
  4. Sullahan on syntynyt vaikka mitä ihanaa! Jännä nähdä, miten erilaisia juttuja me saadaan aikaan melkein samoista matskuista.

    Suosikkini on tuo herkkä pitsinen rannekoru. Kiva nähdä myös mitä sait aikaan mun helmistä, "kilppari" lojuu mulla vielä tossa pöydällä kun en keksi mihin sen tunkisin. :) Mä tykkään kyllä kaikista ja ekassakin on kiva idea - hienot värit tosiaan ja tykkään tommoisista pitkistä koruista. Inkkarifiilis tuli kyllä ja vähäsen ikävä kesää.

    VastaaPoista
  5. Noi kaikki rannekorut olivat ihania, mutta lemppariksi nousi kyllä pitsinen (:
    Olipa hyvä että löysin tämänkin blogin, innokkaana jään seurailemaan ja bongailemaan ideoita koruharrastajana (:

    VastaaPoista
  6. oijoi, mun suosikki on tuo vihreä rannekoru :) pitsiranneke on myös ihana oivallus

    VastaaPoista